Skip to main content
LIFESTYLE.

4 redenen waarom mannen vrouwen friendzonen

By maart 27, 2017No Comments

Kijk, je kan dus ook door een man gefriendzoned worden. Het komt alleen iets minder vaak voor, omdat mannen bij hun “droomvrouw” een beetje zielig of wanhopig gaan doen. Maar vrouwen kunnen evengoed als friend hard gezoned worden. En dit zijn de vier meest voorkomende redenen daarachter.

1. Jij bent het gewoon nét niet

De reden waarom je nog geen seks met hem hebt gehad, is omdat je het gewoon nét niet bent. Je bent okay genoeg om als gewone vriendin te hebben, maar that’s it. Verder krijgt hij geen harde als hij je ziet (zelfs niet in dat ene sexy leren rokje) en hij denkt al helemaal niet aan een relatie met jou. De waarheid is het enige dat in dit geval vrij hard is.

2. Hij heeft geen tijd

Je kan dan wel lijken op het zusje van Adriana Lima, maar hier kan je niets tegen inbrengen. Niet voor relaties, niet voor “Hij & Jij” en niet voor al dat gezeik dat daarbij komt kijken. Hij is bezig met zichzelf te ontwikkelen (lekker diep) en kan daarbij geen vriendin gebruiken.
“Oh, maar dan wacht ik wel gewoon” denk je bij jezelf. Hold up, niet doen. Terwijl jij daarop wacht pakt hij ieder weekend een andere scharrel en wordt jouw kruis nog droger dan de Sahara.

3. Hij wilt je gewoon als vriendin hebben

Dit komt omdat hij jou niet als vriendin wil verliezen. Jullie hebben het altijd leuk samen en hij is bang dat kwijt te raken als jullie iets nemen. Dat betekent dus niet dat hij jou niet ziet zitten. Bij deze en de volgende reden heb je trouwens wel kans om ooit relatie met hem te beginnen.

4. Hij ziet niet dat jij hem wil

Of hij is blind, of hij wilt het gewoon niet zien. Je zit vaak aan hem, stuurt ziek veel emojis en knipoogt zoveel naar hem dat ‘ie soms denkt dat je epilepsie hebt. Helaas pakt dit steeds niet goed uit. Misschien een gek idee, maar je kan hem ook gewoon vertellen dat je hem leuk vindt.