Skip to main content
TRAVEL.

4X DE LEUKSTE PLEKKEN VOOR JOU EN BAE

By februari 11, 2020No Comments

Ben jij nou op en top romantisch en kan je geen genoeg krijgen van alle clichés rondom Valentijn? Koop je maar al te graag honderden cadeautjes voor je partner en heeft geld geen limit op deze dag? En wil je graag nog een paar dagen weg met je lover? Dan hebben we speciaal voor jou en je BAE een lijstje gemaakt met romantische plekken.

1. AMSTERDAMSE ROMANTIEK

Een nachtje in een hotel is altijd een leuke manier om romantische tijd met je partner door te brengen. Je kan de hele avond van elkaar genieten, roomservice bestellen, samen in bad en de rest van de avond heerlijk Netflix and Chillen. Geen zin om heel ver te reizen? Dan is Het Volkshotel op de Wibautstraat iets voor jou. Het is de perfecte plek mét een rooftop sauna en jacuzzi. De kunstzinnige kamers zijn voorzien van bijzondere thema’s. Zo is er een kamer waar een ‘berg’ te vinden is met bovenop een bad in een ‘mini-jungle’ en er is een kamer met een boomhut bed. Speciaal voor Valentijn kunnen we je de ‘Cinema Boudoir’ kamer aanraden: een romantische, sexy, rode kamer mét bad! Deze kamer is oh zo fout, net zoals Valentijnsdag, dus waarom niet? Ze hebben op de hoogste verdieping een groot dakterras met jacuzzi’s en een sauna plus een mega vet uitzicht over Amsterdam. Wat wil je nog meer?

2. EEN ROMANTISCH SPROOKJE

Natuurlijk zijn er ook de mensen die graag overtreffen en echt alles uit de kast halen om de liefde van hun leven te verrassen. Een avontuurlijk stedentripje zal voor deze mensen vaak op nummer één staan. En dat kan natuurlijk nergens beter dan in de stad van de liefde: Parijs. Is Parijs zelf niet genoeg? Ga dan een paar daagjes naar Disneyland. Disney is toch wel het meest romantische sprookje wat je je kan bedenken. Disneyland staat bekend als de plek vol geluk en plezier. Geluk plus plezier betekent de perfecte date. Maak in Parijs je eigen sprookje waar en huppel als twee kleine kindjes door Disney. Vanaf 14 februari is het mogelijk om de typische Franse ‘liefdesslotjes’ ook in Disneyland Parijs te kopen én vast te maken aan de wensput in Fantasyland, wat wil je nog meer? 

DIT VIND JE OOK LEUK: MET HET VALENTIJN CADEAUPAKKET SCOOR JE EEN BAE.

3. SPECIAAL VOOR DE LUIE TORTELDUIFJES

Niet iedereen heeft zin om rond te banjeren in he drukke Amsterdam of Disneyland. Porto in Portugal is dan de volgende top locatie. Deze stad aan de kust is pittoresk en op en top Portugees, perfect dus voor de romantische stelletjes die graag rondstruinen door de smalle straatjes van Porto. Misschien ook niet vervelend: in Portugal heb je de meeste kans op zon van Europa! In Porto heb je ook nog eens de meest leuke Airbnb’s zoals een rivertop studio: ontbijt op je romantische balkonnetje boven de rivier, bezoek de mooiste kathedralen en loop gezellig langs de kust.  Dit droomplekje verover je al voor ongeveer 70 euro per nacht en ook een retourticket scoor je al voor rond de 100 euro.
 

4. MET JE BAE OP EEN SLEE 

Wil je liever wat verder weg en ben je op zoek naar een ‘coole’ bestemming? Dan is het dorpje Saariselká in het noorden van Finland mogelijk de bestemming voor jou.  Deze locatie is voor de échte avontuurlijke koppels onder ons. In Saariselká kan je romantisch sleeën met -10 (!), wintersporten en daarna lekker warm worden in de spa. Slapen in glazen huisjes en iglo’s is hier de standaard, want airbnb’s ga je niet vinden in de middle of nowhere. In deze glazen hutjes kun je (mogelijk) kijken naar het noorderlicht vanuit je bed met je liefste naast je… Kan jij iets romantischers bedenken? Als jouw liefde je hier mee naar toe neemt, dan weet je zéker dat hij of zij geen koud hart heeft. Houd er alleen wel rekening mee dat je waarschijnlijk drie jaar blut bent na deze reis.  

LOVE DON’T COST A THING

Als geen van deze steden nou een optie is omdat je portemonnee dat even niet toe laat, dan is er altijd nog een plan b: thuisblijven. En dat hoeft echt niet saai te zijn, want thuis kun je een fort bouwen! Wat is er nou liefdevoller dan een beetje moeite doen voor je partner en een schattig fort bouwen in de woonkamer? Grijp alle dekens, lampjes, kussens en snacks en kruip in een knus tentje met je lover! 
DIT VIND JE OOK LEUK: ZO OVERLEEF JE WONDR EXPERIENCE.