Skip to main content
LIFESTYLE.

5 alternatieven als je batterij leeg is

By mei 24, 2016september 22nd, 2022No Comments

Het is half 11 ’s avonds. Na een lange vermoeiende dag lig je eindelijk in bed. Het enige wat je nu wil, is even goed klaarkomen en daarna -als een typische vent na een stevige pot seks- in een diepe slaap vallen. Je grabbelt in je nachtkastje naar je vibo, zet hem op het allerlekkerste plekje down under en je bent klaar om te gaan. Je klikt op het knopje van plezier en dan.. En dan.. Godverdomme. Nee. Nee. Niet nu. Kut. Batterij leeg.
Herkenbaar? Niet getreurd ladies. Vanaf nu staat niets jouw hoogtepunt meer in de weg. Zie hier: de top 5 dingen in huis die jou sowieso het lekkerste orgasme ooit kunnen bezorgen. You can thank me later.

1. Elektrische tandenborstel

Hoe kan het ook anders. Natuurlijk begin ik met de elektrische tandenborstel. Achterkant van de kop gebruiken en dan kan er niks mis gaan. Zorg wel dat ie goed opgeladen is, want niets is zo kut als een trilling die steeds zachter wordt en net wegzakt vlak voordat jij je hoogtepunt bereikt.

2. De douchekop

Waarschijnlijk gebruikte je dit voordat je je Tarzan aanschafte. Herleef de good old times en neem een extra lange, hete douche. Als je liever een bad neemt, kun je ook de juiste hoek kiezen onder je badkraan.

3. Elektrisch scheerapparaat

Jep, dit apparaat kan meer dan alleen je oerwoud wegkappen. Kies wel de juiste kant, anders heb je een bloederig verhaal om aan de dokter uit te leggen.

4. Lakens

Lakens zijn niet alleen chill om onder te slapen. Ze kunnen je ook tot een heerlijk hoogtepunt brengen. Als je naakt in bed ligt, houd je met je voeten het einde van de lakens vast en het andere eind houd je met je handen vast. En dan is het een kwestie van wrijven 😉

5. Vingers

Verrassing. Dit werkt ook nog steeds echt prima en deze heb je altijd bij de hand. Plus je kan hiermee oneindig variëren. Als je het moeilijk vindt om in de the mood te komen, probeer dan eens porno te kijken. Nee, dat is niet alleen voor mannen.

Leave a Reply