Skip to main content
LIFESTYLE.

Billen, borsten, Barbie: deze cosmetische ingrepen zijn bizar!

By december 9, 2021No Comments
cosmetische ingrepen

Een spuitje hier en een prikkie daar… Cosmetische ingrepen worden allemaal steeds normaler. Maar heb je al van de pokerfox of het verlengen van je levenslijn gehoord? 

Bizarre cosmetische ingrepen

Even nieuwe lippen of een grotere kont kopen: cosmetische ingrepen zijn de normaalste gang van zaken. Zo maken (grote) influencers er allang geen geheim meer van en ziet een groot gedeelte van je feed er inmiddels hetzelfde uit. Prima, iedereen moet lekker doen waar hij/zij/hen zich prettig bij voelt – maar sommige dingen gaan wel heel ver…

Pokertox

De ultieme pokerface. Een belangrijk element voor een potje poker. Om niks te verklappen is het belangrijk dat je jouw gezicht zo strak mogelijk houdt. En wat helpt er nou beter bij een strak gezicht dan botox? Pokertox. Deze ingreep is één van de cosmetische ingrepen die elk signaal van emotie in het gezicht verbergt. Trekjes zoals het optrekken van je lip kunnen door botox zo min mogelijk gemaakt worden. Als dat geen win-win ingreep is.

Balzak strijken

Word je nu echt een oude zak? Of beter gezegd: krijg jij een oude zak? Net als in je voorhoofd kun je hier ook gewoon een spuitje botox in krijgen: ook wel scrotox. Het vermindert de rimpels en zorgt ervoor dat je er weer een gladde zak voor terug krijgt. Welke bekende acteur zijn ballen strak heeft gespoten? George Clooney hintte eens dat hij zijn zaakje heeft laten straktrekken.

Levenslijn

Stel je voor: je gaat naar een waarzegster, die je verteld dat jouw levenslijn kort is en je daardoor geen lange toekomst voorspelt. Balen, maar geen man over boord, want tegenwoordig kan je niet alleen je penis, maar ook je leven verlengen. Of eigenlijk, je levenslijn… Deze cosmetische ingreep wordt vooral uitgevoerd in Japan. Het leven ligt daar dus echt in eigen hand.

Getatoeëerde oogballen

Even klaar met je look? Een nieuwe outfit scoren is toch wat cliché als je ook je oogbal kunt tatoeëren. Ja, er zijn echt mensen die dit doen. De trend komt van de crimineel Barnum die met zijn zwart getatoeëerde oogbal een behoorlijk enge uitstraling heeft. Nu hoef je niet voor een Barnum lookje te gaan, je kunt je oogbal ook tatoeëren in allerlei kleuren. Pas wel op, het is niet geheel zonder gevaar. Er zijn best wat gevallen waarbij de tatoeage heeft geleid tot blindheid.

Hoorn implantaten

Wil jij die duivelsoortjes van je favoriete halloweenkostuum nou permanent op? Dat kan! Met implantaten kun je jouw huid oprekken waardoor je steeds grotere ‘hoorns’ kunt creëren. Een goedkope cosmetische ingreep is het niet. De implantaten kosten namelijk tussen de 500 en 1500 euro.
Benieuwd naar hoe de hoorn implantaten eruit zien? Hij komt langs in deze video!

 LEES OOK:
DEZE ‘ORIGINELE’ SMOESJES HERKENT IEDERE DOCENT