Skip to main content
LIFESTYLE.

Met deze cadeaus worden vaders het vaakst 'verrast' op Vaderdag

By juni 10, 2022No Comments
vaderdag

Vaderdag, dé dag om die ouwe (of daddy to be) in het zonnetje te zetten. Een ontbijt en een cadeautje zijn al jaren een vaste prik. Maar wat geven we aan die aller liefste vaders van de hele wereld eigenlijk?
Spoiler: we blijven het liefst traditioneel en geven rond de twintig euro uit.
(Let op: de producten staan niet op volgorde van populariteit.)

Vaderdag

1. Ontbijt op bed. Hartstikke leuk, maar zorg dan wel dat deze powerpapa mok ook op het dienblad staat.
2. Sokken. Iets met ‘never change a winning team’. Loer dus even welke kleur hij draagt en scoor zo’n zelfde paartje. Zijn ze dol op.
3. (Voetbal)boek. Wat betreft boeken is de keuze reuze. Kijkt hij iedere dag naar VI dan zal hij vast iets hebben met voetbal. Is hij meer iemand die naar Kunst en Kitsch kijkt? Ga dan voor een informatieboek over antiek.
4. Scheerapparaat. Vaders, het blijven mannen. En wat groeit er bij (de meeste) mannen overtollig op het gezicht? Precies, haar. Wat stoppeltjes zijn leuk, maar op een baard a la Sinterklaas zitten (ook weer de meeste) mensen niet op te wachten. De oplossing? Een nieuw werkend scheerapparaat, zodat hij weer als een gladde aal voor de dag kan komen.
5. After shave. Heeft hij net een scheerapparaat op de kop getikt? Denk dan eens na over een aftershave! Deze is immens populaire!
6. Parfum. Liever geen aftershave, maar een lekker luchtje geven. Ook goed. Kijk even wat hij op de badkamermeubel heeft staan en copy paste dit. Liever iets nieuws geven? Deze parfum van Chanel is zeker een aanrader. Schakel wel je moeder, (andere) vader of broertjes en zusjes in. Want dit is net wat meer dan de twintig euro die we gemiddeld willen uitgeven.
7. Grasmaaier. Over mooie cadeaus gesproken. Een grasmaaier is ook zeer geliefd. En dat hoeft niet eens zo gek veel te kosten. Kijk hier maar.

Cadeaus

8. Gereedschap. Om ‘Help mijn vader is klusser’ taferelen te voorkomen of in ieder geval in te perken, kan je misschien eens overwegen om wat professioneel gereedschap in te slaan. Denk bijvoorbeeld aan een goede boormachine, een degelijke hamer of deze stevige zaag.
9. Kookboek. Is het een echte chef? Dan is een kookboek op zijn lijf geschreven. En omdat je je vader uiteraard alleen het beste van het beste wil geven, is het verstandig om KOOK – op tafel direct in te slaan.
10. Foto (op canvas of in lijst). Een leuke foto van jou en je broer(tjes) en/-of zus(jes) is een goeie optie, maar een leuke foto van je hond, kat, moeder of oma (wel zijn schoonmoeder dan)  kan ook een leuke optie zijn. Doe er maar mee wat je wil. Joe!
11. Weekendje weg. Wat dacht je van samen met je vader of vaderfiguur een weekendje naar Maastricht, Antwerpen, Rotterdam, Scheveningen of god mag weten waar! Door met z’n tweeën tijd door te brengen, heb je misschien wel gesprekken die minder snel zou hebben als de rest van het gezin erbij is.
12. Etentje. Is hij dol op sushi? Bestel dan lekker wat of ga bij de lekkerste Japanner bij jou in de buurt eten. Is het meer een carnivoor, kies dan voor een lekkere steakhouse. Krab bij kas? Tover een heerlijk gerecht uit dit kookboek op tafel. Wedden dat dat net zo lekker wordt als uit?

Tegoedbon

13. Tegoedbon. Heb je geen idee wat je nú weer uit de kast te trekken om die ouwe te verrassen? Koop dan gewoon lekker een cadeaukaart en laat hem zelf iets moois uitkiezen. Misschien niet echt creatief, maar hierdoor maak je hem wel 100% blij met iets dat híj leuk vindt.
14. Pasjeshouder. Heeft je vader een portemonnee uit het jaar nul en is het eerder een vodje dan een portemonnee? Overweeg dan eens deze pasjeshouder voor hem. Lekker overzichtelijk en een stuk hipper dan zo’n flapportemonnee.
15. Spelletjes. Kan je de spelletjes uit de spelletjeskast van je ouders na al die jaren dromen? Maak dan eens een uitje naar een echte spelletjeswinkel, daar kom je ook spellen tegen waar je nog nooit van hebt gehoord – maar wel het spelen waard zijn!
16. Bbq gear. Houdt je vader van grillen? Perfect! Voor de bbq is namelijk veel te koop. Wat dacht je van een bbq tang, een leuke pizzaschep of een hilarisch short?
17. Whiskey glazen. Is jouw vader wel van een drankje hier of daar? Overweeg dan eens om mooie kristallen whiskey glazen voor hem te kopen. Uiteraard kan je er ook je colaatje uit drinken, maar door het mooie design wordt ook dat colaatje opeens chique.

LEES OOK:
5X SEKSSPEELTJES VOOR MANNEN