Skip to main content
LIFESTYLE.

Even zien: Leroy gaat op de knieën in 'Chateau Bijstand'

By mei 3, 2022No Comments
chateau bijstand

Voor ons is het weer een tijdje geleden, maar in Chateau Bijstand vierden ze Valentijnsdag. En hoewel Erica en Martien zonder enige moeite ook op deze dag van elkaar af konden blijven, kwam Leroy met een wel hele leuke liefdesvraag…
Voor altijd.

Chateau Bijstand

Om Maxime een Valentijnsdag te bezorgen om nooit te vergeten heeft Leroy de hulp van zijn schoonouders Martien en Erica, waarover dit boek geschreven is, nodig. De familie doet namelijk mee aan het programma ‘Chateau Bijstand’ en geld voor een restaurant is er dus niet. Martien en Erica moeten dus uitpakken in de supermarkt. Een lastige opgave want Maxime is de penningsmeester.
Na wat gemekker van Maxime, is ze het hoge bedrag van de zalm gelukkig snel vergeten Leroy komt binnenlopen met een gigantische bos rozen en… een luchtbed! Na eindeloos gezeur van Maxime gaat hij eindelijk overstag en blijft hij een nachtje slapen. En dat is niet zonder reden. De beste man heeft naast een bos rozen en een luchtbed namelijk nóg wat bij zich. Opeens staat hij op en zakt hij op zijn knieën. “Lieve schat, je bent mijn vrouw voor altijd, want ik weet zeker dat wij voor altijd bij elkaar blijven. Wil je alsjeblieft met mij trouwen?”
Benieuwd naar het aanzoek? Bekijk dan onderstaande video.

Hier doen ze het overigens nog een keer dunnetjes over voor een leuk kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

LEES OOK:
GEEN WIJN MAAR CHAMPAGNE VOOR MEILANDJES: ZOVEEL HEBBEN ZE GEKREGEN VOOR OUDE HUIS