Skip to main content
LIFESTYLE.

De 10 seks ervaringen die je echt moet hebben

By oktober 28, 2016september 22nd, 2022No Comments

We kennen allemaal wel verschillende standjes. Doggy, 69, de kruiwagen en ga zo maar door. Maar deze spelen zich (vooral) af in de slaapkamer en zijn niet echt baanbrekend. Daarom zijn hier 10 frisse, nieuwe seks-ideeën die jij aankomend weekend lekker kan gaan testen. Ouwe sexbomb van me.

1) Stap eens uit je comfortzone!

Het is fijn om seks te hebben met iemand die echt jouw type is. Maar hoe is het om iemand te doen waar je normaal niet aan zou denken? Gooi je voorkeuren en smaak eens weg en kijk wat er van komt.

2) Seks met een oudere

”Op een oude fiets moet je het leren”. Inderdaad. Ik heb het niet over bejaarden trouwens. Das andere koek. Eerder over die ene sexy ma van een vriend. Of die aantrekkelijke vader van een vriendin.

3) Iemand neuken die niet dezelfde taal spreekt

Mark Rutte is dan wel tegen het woord “multicultureel”, jij moet er gewoon gretig gebruik van maken. Het is natuurlijk al een aardige uitdaging om een niet Nederlands sprekend persoon het bed in te praten. Maar uiteindelijk leer je wel een woordje over de grens. Althans, de woorden die echt nodig zijn 😉

4) De welbekende One-Night-Stand

Okay, het is je misschien al een keer overkomen. Maar meestal houd je nog wel een klein beetje contact achteraf. Probeer eens een nieuw neukertje te vinden in de club en neem degene mee naar huis. Ga ’s ochtends weer naar huis zonder je nummer af te geven. Een andere naam zeggen helpt trouwens ook, je hebt namelijk altijd mensen die je via Facebook gaan opzoeken..

5) Seks op het strand (en tussen het zand)

Het is wat nadelig, maar op een zonnige dag kan het best leuk zijn. Weet wel waar je aan begint; zand komt overal (maar ook echt overal) tussen. Zorg dat je een windstille plek vindt en leg even een handdoek op ’t zand. Voorkomt het ergste.

6) De egoïstische seks

Het is altijd maar “vindt zij het wel lekker?” of “geniet hij hier wel van?”. Nee! Klaar! Nu is het de beurt aan jou om gewoon even nergens een fuck om te geven. Lekker doen wat jij wilt, alleen jij. Jij, jij, jij.

7) Weddingsex

En nee, niet tijdens je honeymoon. Ik bedoel op de bruiloft van iemand anders. Er is altijd wel een leuk kippetje of nette hunk in pak waar je wat mee kan. De receptie is de ideale manier om samen dronken te worden en er daarna naar een ander kamertje te vluchten.

8) Een vluggertje in de middagpauze

Futloos op je werk? Geen trek in de overige uurtjes? Doe een vluggertje met een collega! Je zit daarna weer boordevol nieuwe energie. Het leuke is dat je het geheim moet houden, omdat je in de meeste gevallen ontslagen wordt als jullie betrapt worden. Hihi!

9) Feesten-seks-feesten

Je bent op een gaande fissa. Het is lit. Je wordt de hele tijd al geloerd door een vrij aantrekkelijk neukobject. Maar de fissa is nog gaande, dus wat doe je?! Je pakt degene gewoon op de wc en gaat daarna weer snel terug naar de party. Lekker hoor.

10) Een echte seksmarathon

Een paar uurtjes doorhalen in de slaapkamer. Of op het strand. Of met die ma van een vriend van je. Het zal in het begin moeilijk vol te houden zijn, maar met voldoende koffie, Red Bull, pilletjes of andere middelen is dat zo opgelost.

 

Leave a Reply