Skip to main content
LIFESTYLE.

Deze 7 gekkies kom je tegen op ieder festival

By januari 10, 2017No Comments

Valhalla is weer voorbij en we hebben weer wat inspiratie op kunnen doen, want wat lopen er toch een rare figuurtjes rond op festivals. Van mensen in clownspakjes tot meisjes in véél te korte rokjes.

1. De medicijnman

Wandelende apotheek, de huisarts, handelaar in verdovende middelen, de pillenman, de dealer, de snoepwinkel, chosselaar, hustler, hosselaar. Zie je iemand lopen met een lange jas lopen die er een beetje creepy uit ziet? Dat is hem.

2. De bezoeker van de apotheek

Lieverd, je kan ook te ver gaan. We hebben er allemaal stiekem weleens over nagedacht om een kwartje te slikken, maar jij vind het dus nodig om meteen 3 pillen te nemen. Oké, vind ik heftig, eigen keus, eigen keus.
Gelukkig zullen de gappies van de EHBO-afdeling heel erg lief voor je zijn. Denk ik. Hoop ik.

3. De technokonijntjes

Het technodansje, het goede oude technodansje. Meestal vinden we je vreselijk, maar op een hardstyle festival willen we je toch wel liever zien dan al die opgeblazen anabolen die staan te springen zonder shirt, waarbij je voeten constant geplet worden.
De echte technokonijntjes zijn wel een beetje gekkies met hun rare technomoves, maar zolang zij happy zijn, zijn wij happy. Hoppen jullie maar lekker verder!

4. The old couple

Plosteling staat er een middle-aged stel naast je dat compleet verdwaald is op dit festival, vol met meisjes die het leven pas net ontdekken. Dit stel heeft het leven overigens allang ontdekt en zijn er achter gekomen dat het helemaal kut is. Dus gaan ze naar een festival. Want festivals zijn fucking awesome. Toch is het altijd een beetje ongemakkelijk als er ineens een bejaard stel naast je elkaars gezicht staat af te likken.

5. De onzekere bloemenkransjes

Helemaal onder de glitters en met een bloemenkrans in hun haar stappen ze het terrein op. In de bloei van hun leven. Voor het eerst naar een festival. Niet wetende dat de wereld van festivals een grote hoop van drugs en rare muziek is.
Komen ze nog wel achter.

6. De verloren maat

Aan het begin van het festival zegt je vriend dat hij even moet pissen. ‘Is goed gozer, zie je straks weer hier!’ Vervolgens ben je hem de hele dag kwijt, om hem aan het einde van de dag ergens in een berenpakje nock-out te vinden in een hoekje. Waarschijnlijk compleet bedekt met eten of kots. Of, nog makkelijker, je kunt hem rechtstreeks ophalen bij de EHBO.
Achja, jullie hebben allebei een leuke dag gehad en de crew is weer compleet, who cares.
 

7. De kletsmajoor

Strak van pillen waarvan je niet eens zeker weet of het geen paardenmedicijn was, staat een van je vrienden constant te lullen tegen een paar mensen die hij net heeft leren kennen. Maar echt constant, die gozer weet volgens mij niet eens dat ie op een festival staat. Weet ie wel dat er muziek is?

Leave a Reply