Skip to main content

Scrollen.. Scrollen.. Scrollen.. Scrollen.. Niet langer meer op Facebook, maar op Instagram kunnen we uren en uren doorklikken van account tot account, totdat we zo diep in Instagram zitten dat we geen idee hebben hoe we daar zijn gekomen.
Geloof me, op Instagram verveel je je niet. Van fitgirls (en heel veel boys) tot veel te veel kattenfoto’s en nog meer foto’s van eten.

Ab showers

Scrol even door de timeline van deze fitfanaat, en je vindt al gauw uit dat deze persoon verliefd is op zichzelf. En zijn abs. Gat-ver. Het enige wat hij post zijn foto’s van zijn eigen abs, armspieren en ook de rugspieren mogen niet missen. En dat boven twee hele zielige kleine beentjes, want waarom zou je benen trainen? It’s all about the abs.
Uhhmm, ja. Wat is er gebeurd met never skip legday?
FUCKBOI

Foodies

We kennen ze allemaal: de foodies. Ze zijn geobsedeerd met eten en vaak trouwens hiernaast ook nog Fitgirl. Foto’s van iedere maaltijd die ze per dag naar binnen werken zijn hierbij niet te missen. Het liefst standaard met avocado en gevolgd door een foto van, jawel: hun abs of o-zo-ronde billetjes. En, niet te vergeten: Hoe de FUCK krijgen zij hun timeline zo on fleek?
We moeten eerlijk zijn, óns eten (en onze billetjes) ziet er nooit zo mooi en lekker uit, dus stiekem zijn we wel een beetje jaloers op deze voedselgekkies.
food

Dierenspam

De vrouwen die alleen maar kattenfoto’s posten. Kat op het aanrecht. Kat op de bank. Kat heeft muis gevangen. Ja, weten dat je kat echt ontzettend lief en schattig is, je hebt er namelijk al een heel Instagram account voor aangemaakt met letterlijk 5 foto’s per dag. Die volgen we al niet, waarom plaats je het dan alsnog op je eigen account?
We. Don’t. Fucking. Care. Laat je kat lekker voor wat het is en geef het arme beest wat privacy. Potverdorie.
cats

De selfie queens

Deze meid voelt zich Kim Kardashian en is al zo goed op weg dat ze ook – net zoals miss Kardashian – haar eigen selfieboek kan beginnen. Ja… ga ervoor meid, zullen we zeggen. Deze foto’s worden trouwens het liefst vanuit snapchat geplaatst, met een daarbij behorend tekstje er overheen. Want dat staat mooi.
bae

Nepfotografen

Van die mensen die denken dat ze topfotografen zijn en constant net-niet-mooie foto’s plaatsen van bomen, wat overigens gewoon een foto is van hun dode tuin.
boom

Leave a Reply