Dit is waarom Amsterdam voor iedereen is

giphy
Voor de stadsliefhebbers maar ook de dorpsmeisjes, voor de studentjes maar ook deworkaholics, voor iedereen is Amsterdam één goeie plek om te zijn.
De stad van de drank en drugs, maar ook de stad van de gezelligheid, van de belangrijke meetings en grote bedrijven, en natuurlijk de stad waar je klein kunt beginnen en alle kansen voor je open liggen. Dit is waarom Amsterdam geweldig is voor iedereen.

Voor de drank en drugsboefjes

Dit hoeft niet eens heel erg toegelicht te worden. We weten allemaal dat Amsterdam dé plek is waar je je dagelijks groen kunt halen en ook je behoefte aan shotjes weer kunt vervullen. Stap met je squad in de metro naar Leidse en je kunt helemaal los. Voor de raarste shotjes ga je gewoon naar de shotjesbar waar je zelfs Harry Potter, Alien Brain en Tits shotjes kunt halen, en voor een glaasje wijn kun je simpelweg elke 5 meter terecht.
giphy

Voor de ondernemers

Ook voor de zakenmannetjes (ja, en vrouwtjes) onder ons is er ook heus genoeg leuks te vinden in Amsterdam. Simpelweg een fucking
groot netwerk om je heen waar je onbeperkt nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dat is al vrij belangrijk, ofnie?
Daarnaast is het natuurlijk super super super belangrijk om fancy
te lunchen als je zakenman bent, en dát kan zeer zeker in Damsco. Op elke hoek zit wel een fancy trendy high-class expensive
restaurantje waar jullie je verwende maagjes kunnen vullen. We zeiden het toch, voor ieder wat wils!
giphy

Voor de dorpsdames

De dorpsmeisjes, de boerenmeisjes, hoe je ze ook wilt noemen. Zij zullen waarschijnlijk niet zo snel de trein in stappen richting prachtig Amsterdam. Maar hallo... wij hebben nog nooit ergens anders zó veel klompen in winkels zien liggen als in Amsterdam.
Verder kijken de echte dorpsdames (en heren) echt wel de ogen uit in deze stad. Nee, er lopen hier geen koeien Lisa. Nee, je mag hier niet op je paard door de stad.
giphy

Voor de shopaholics

Dit hoeven we verder niet toe te lichten. *Kuch. Primark met 7 verdiepingen. Kuch*
giphy