Skip to main content
TRAVEL.

Let the evening be gin: dit hotel staat volledig in het teken van gin

By maart 23, 2022No Comments
hotel gin tonic

Is gin tonic jouw favoriete drankje? Drink jij iedereen onder de tafel als dit drankje op tafel verschijnt? Boek dan een overnachting in het gin hotel in Londen en let’s get wasted!

Gin hotel Londen

Dacht je dat Londen niet leuker kon worden? Think again! Ze hebben namelijk een gin hotel. Ja, echt waar; het hotel The Distillery in Londen staat volledig in het teken van gin. In de accommodatie zijn niet heel veel kamers, dus je hebt in ieder geval geen last van luidruchtige (Engelse) buren. Het hotel ligt in de buurt van Notting Hill, dus je kunt ook nog even cheesy een stop maken in de bekende boekenwinkel uit de film.

Gin school

Ook organiseren ze in dit toffe hotel The Ginstitute Experience, waar je gewoon tijdens de les mag drinken. Klinkt beter dan een saaie, alcoholvrije geschiedenisles van de middelbare school, toch? Ben je overtuigd?
Voor € 164,- per nacht voor een tweepersoonskamer kun je hier terecht. Op zo’n kamer vind je dan onder andere een coole platenspeler zodat je heerlijk kunt dansen met een gin tonic uit je gin bar in je hand. Met wie ga jij?

LEES OOK:
HIER WIL JE HEEN: DIT HOTEL STAAT GEHEEL IN HET TEKEN VAN CHOCOLADE