Skip to main content
SEX.

Kinky kerst: deze kerststandjes zijn ideaal tijdens de stille, heilige nacht

By december 8, 2021september 22nd, 2022No Comments
kerststandjes

Het gesprek met tante Marijke is misschien niet het meest opwindende wat je kunt bedenken, maar het idee van seks ná het kerstdiner bij je (schoon)ouders kan daarentegen wél voor de nodige opwinding zorgen. Daarom zetten we de stilste kerststandjes voor je op een rij.
Naughty Sinta! Nog geen cadeautje voor je mannelijke partner voor onder de kerstboom? Deze speeltjes voor mannen zijn een enorme aanrader.

Kinky kerststandjes

Krakende bedjes in het ouderlijk huis kunnen voor de nodige barricades zorgen tijdens de heilige nacht. Want betrapt worden door (schoon)pa en -ma staat bij veel mensen (uitzonderingen daargelaten) niet bepaald hoog op het wensenlijstje. Reden genoeg om je voorafgaand aan het vijfgangendiner te verdiepen in de kerststandjes en handelingen die je onder je eenpersoons verwassen K3 dekbedje wél kunt uitvoeren.

Kerstsok

Geen zin om de kerstman (inclusief zijn hele rendierroedel) bij elkaar te schreeuwen tijdens het uitvoeren van jullie kerststandjes? Dan is handwerk, een hele goede optie. Even een opfrissertje: laat je partner beginnen met het strelen rondom de poes zoals je bovenbenen. Zorg er vervolgens voor dat je partner zijn/haar vingers nat maakt voor het versoepelen van de aanraking. Kijk uit voor slipgevaar! En onthoud: ga niet meteen op de clit af boys. Een directe aanraking kan namelijk té heftig zijn. Zodra jij je goed genoeg voelt stuur je partner door naar de place to be, the clit. Vraag is of je bedpartner cirkelbewegingen maakt of lichte kopjes (voor de goede orde: met zijn vinger) geeft. Ook penetratie met een vinger of een speeltje tussendoor kan jou nog dichterbij jouw spetterende hoogtepunt brengen. Hoogtepunt daar en kan je het niet laten om het uit te schreeuwen? Pak dan na het diner de kerstsok van de schouw, sneak hem mee naar de slaapkamer en schreeuw of ….. het daar in uit.

Kiloknaller

Wil je de kalkoen van moeders de nodige calorieën verbranden? Gooi er dan wat meer beweging in, maar houd het rustig! De meest eenvoudige uitvoering van de missionaris is bijvoorbeeld een goede optie. Het zorgt er niet alleen voor dat jullie het verouderde kinderbedje zo min mogelijk laten kraken, door dit standje kunnen jullie elkaar ook attent maken op eventuele geluidjes.

Opfrissertje

Zit het oude kinderkamertje boven (schoon)pa en -ma, maar zit de badkamer wat verder op de gang? Dan is de douche (hier lees je hoe je dat doet zonder uit te glijden) de ideale plek om de nodige kerststandjes (voor of na het diner) uit te voeren. Het gekletter van het water vermomt het gehijg en daarbij verwachten je (schoon)ouders vast niet dat jullie zo bot zijn.

LEES OOK
ADVENTSKALENDER 2.0: 5X DE MEEST BIZARRE CADEAUKALENDERS

Alvast in de sferen kosten? Hieronder vindt je de top 15 sexy kerstmisliedjes: