Skip to main content
LIFESTYLE.

Kittig, kut, kado: van deze cadeaus maak jij je (natte) poes blij

By december 16, 2021september 22nd, 2022No Comments
poes

Kerst staat voor de deur en dat betekent kerstcadeaus kopen. Een boekenlegger voor tante Gerda, een figuurzaag voor oom Peter en een RUMAG kersttrui voor je vader. Maar heb je eigenlijk wel aan je eigen poes gedacht?

Poes

Ja letterlijk: we hebben het niet over ‘kut cadeaus’ zoals een boekenlegger, figuurzaag of die afgezaagde sokken – maar letterlijk over cadeaus voor je poes, broodje rosbief of punani. Want een scheermes met vier blades is leuk, maar die (harderwerkende) poes van jou verdient wel wat meer, toch?

Vajazzle

Leuk, jezelf verwennen met een kale poes zodat je tijdens de feestdagen enkel nog hoeft te denken aan het plukken van je kalkoen. Maar waarom zou je voor een coupe a la ‘kale kip’ gaan als je de boel down there ook kan versieren met de nodige ‘kerst’versiering? Onbenutte kans, al zeggen we het zelf. Maar pas op, neem deze tip niet al te letterlijk, want van een piek op je poes of friet wordt – uitzonderingen daargelaten – niemand blij. Waar we het dan wel over hebben? Vajazzle, een verbastering van twee woorden: vagina en bedazzle wat letterlijk het betoveren van je poes betekent en waarbij er siersteentjes worden vastgelijmd op je vulva. Kies bijvoorbeeld een ‘kerst’sterretje, de voorletter van je partner of een kerstgroet? Leuk als kerstcadeautje voor jezelf en/of je partner.

Cursus

Geen vliegens vlugge Japie op de bank zitten? Vergeet nieuwe AirPods en kom met een cadeau waar je partner écht iets aan heeft. Geef bijvoorbeeld een cursus om hem/haar een beetje bij te spijkeren. En dan hebben we het niet over een pottenbakcursus waar je partner vervolgens alleen maar rechtopstaande ‘kerstbomen’ gaat boetseren, maar eentje waarbij de vingers écht tot hun recht komen: een vingercursus (hier lees alvast wat handige feitjes over de clitoris). Die cursus is niet alleen goed voor jouw poes, maar meteen ook een goed voornemen voor 2022.

Kerst(b)engel

Single? Dan is het tijd to mingle. Wat we daar precies mee bedoelen? Wat dacht je van een lekkere one night stand  die je op kan piepen na het kerstdiner om ook je poes van een driegangendiner te voorzien? Want zo nu en dan de poes van een (nep)kerstboom voorzien, is van levensbelang om de boel te laten flikkeren als over-de-top versierde voortuin. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk!

Luchtdruk

Seks voor, tijdens of na het kerstdiner blijft door de nodige hoeveelheid alcohol, nieuwsgierige (schoon)ouders en/of een oud krakend bedje een lastige opgave (hier lees je welke standjes je het best kan uitvoeren). Maar mocht de kans zich tussen de strakke schema’s en zeurende schoonmoeders toch voordoen, is het uiteraard wél zo fijn als je snel kan pieken. Echter is ‘snel’ en ‘pieken’ vaak niet voor de poes. Behoefte om de boel te versnellen? Dan kan de zuignap van de Satisfyer een ENORME ervaring zijn. Geloof ons, daar is de geboorte van kinneke Jezus niets bij. Zelfs onze Fawry gaat er in onderstaande video van gillen.

LEES OOK:
DIT ZEGT JOUW STERRENBEELD OVER HOE JIJ BENT TUSSEN DE LAKENS