De geheime taal van emoji's: wat zeggen jouw favoriete emoji's over jou?

emoji
Communicatie ziet er tegenwoordig heel anders uit dan vroeger. In de tijd van onze ouders en grootouders werden er nog brieven geschreven op pen en papier of er werd nog gebeld op de huistelefoon. Tegenwoordig kunnen we ons bijna niet meer voorstellen dat we een brief op de post doen en dan vervolgens dagen, als het niet weken was, moeten wachten op een reactie. Nu zijn we gewend om een appje te sturen en binnen no-time het antwoord op onze vraag te krijgen.

Constant in contact met sim only

Wij zijn een generatie van weinig woorden, ondanks dat we constant in contact staan met elkaar, met dank aan de sim only van Odido. Met sim only heb je altijd toegang tot het beste en snelste internet en kun je de telefoon gebruiken die je al hebt. Bij Odido heb je heel veel keuze uit sim only abonnementen, je kunt zelf bepalen hoeveel data en belminuten je nodig hebt zodat je nooit teveel betaalt.
Wij vullen onze communicatie wel aan op een andere manier: met emoji’s natuurlijk. En de manier waarop je deze emoji'sgebruikt zegt best wel veel over het type persoon dat je bent. In deze blog nemen we daarom even de tijd om je te beoordelen op basis van je favoriete emoji’s.

? - lachen, gieren, brullen

Als deze emoji bovenaan je lijstje staat, ben jij vast en zeker de leukste thuis. Deze emoji hoort natuurlijk bij iemand met een gezonde dosis humor. Jij houdt wel van een grapje en je bent altijd the life of the party. Je neemt het leven niet te serieus en je houdt wel van een feestje of twee.

❤️ - alleen maar liefde

Als dit je meest gebruikte emoji is, dan vier je graag de liefde. Je bent empathisch en ook wel een beetje flirty. Je vrienden kloppen altijd (digitaal) bij jou aan voor wat kwalitatief advies. Mensen helpen is jouw favoriete bezigheid en je maakt altijd tijd voor je vrienden en familie. Je bent een absolute schat en mensen houden net zoveel van jou als jij van hen.

? - altijd op pad

De wereldbol bovenaan je lijstje is een teken van een avontuurlijke ziel. Als het even kan pak je je koffers en boek je een vlucht. Je wil nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe gerechten proeven. Je leven is een grote ontdekkingsreis en je bent altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Je bent hartstikke nieuwsgierig en je wilt het liefste elk hoekje van de wereld zien. Je rolt van de ene vakantie in de andere en je Instagram staat vol met prachtige plaatjes van al je avonturen!

? - waar is dat feestje

Hier is dat feestje! Jij bent altijd op zoek naar een speciale gelegenheid. Het weekend plannen begint voor jou al op maandagmorgen en er wordt geen enkel moment verspild als je even vrij bent. Met jou is het altijd gezellig. Je bent spontaan en je staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Een avondje uit met jou eindigt nooit zoals gepland, maar dit zijn vaak wel de allerbeste avonden.