De allergrootste irritaties tijdens de examens


tumblr inline ofktp25lij1sg0mov 540
De examens zijn bezig en jij zit er middenin. Je laat alles maar een beetje over je heen komen, snap ik. Je loopt naar het lokaal of de gymaal, maakt even zo’n examen en je kan weer genieten van een vrije middag. Was het maar waar. Er zijn een hoop irritaties die jouw focus tijdens de examens verpesten, en dit zijn de grootste.

TIKKEN VAN EEN PEN OF SCHOEN

Je begint net aan je examen en voor je het weet zit die chick rechtsvoor je al kneiterirritant met haar pen te tikken, klikken, likken, dippen; KORTOM ZIEK IRRITERENDE GELUIDEN TE PRODUCEREN.
tumblr inline ofktp25lij1sg0mov 540

LUID KAUWEN VAN KAUWGOM

Sinds het bekend is dat het kauwen van kauwgom je hersens stimuleert, kauwen studenten erop los. Snappen we. Maar dat hoeft toch niet met je BEK OPEN? We mogen geen oortjes in en iedereen moet doodstil zijn. Waarom mag zo luid kauwen dan wel?
gif aint even mad angry bfd bored chewing gum parker posey whatever gif

STOELEN DIE NIET GOED ZITTEN

Stoelen die kut zitten. Maar verwacht je dan? Dat ze even 200 nieuwe luxe fauteuils aanschaffen, alleen voor de examens?
3tsezzainvjtw

DIKKE VETTE TOCHT

Hoogstwaarschijnlijk zit je te pennen in de gymzaal, omdat dat simpelweg de enige plek in het schoolgebouw is waar zoveel leerlingen terecht kunnen. Maar hoezo is die ene deur naar buiten ALTIJD KAPOT?! De spleten in de deur zijn zo groot dat de rest van die deur eigenlijk overbodig is.
tumblr inline mjjxpm6rjn1qz4rgp

TÉ OPLETTENDE DOCENTEN

De aanwezige docenten moeten erop letten dat niemand afkijkt, true. Maar dat hoeft toch niet zo overdreven? Elke keer dat je omhoog kijkt, kijk je die docent direct in zijn ogen aan. Zweet, stress en schuldgevoel. Direct doe je alsof je nóg harder nadenkt, zodat hij niet denkt dat je afkijkt. Deed je ook niet. Hij liet je alleen denken van wel.
Meer leuke examenweetjes? gaat elke dag rond half 6 live op
giphy
waar zij het laatste examennieuws bespreken, maar ook (kut)tips geven. Ben je meer fan van vloggers, dan moet je even kijken op hun YouTube-kanaal. 14 studenten die ook met hun examens bezig zijn vloggen over hun dag en helpen jou door je examens heen!