Skip to main content
LIFESTYLE.

Model Jazz Egger kapot door wereldrecord tindermatches

By maart 23, 2017No Comments

De Oostenrijkse Jazz Egger deed als 17-jarige mee aan Germany’s Next Top Model en schopte het tot de top 25. Ze was al vaker in de media met provocerende statements. Met de hashtag #truthbehindthisshot beklaagde ze zich over de keiharde modellenwereld. Kies je toch zelf voor, dramaqueen.
Schermafbeelding 2017-03-22 om 16.16.42
Jazz ^

Lekker hypocriet

Inmiddels is ze twee jaar ouder en alsof ze nog niet genoeg aandacht heeft gehad, claimt ze nu het recordaantal Tinder-matches te hebben. 5.400 matches binnen enkele maanden. In Londen, waar ze nu woont, luchtte ze haar hart bij The DailyMail:
“Ik kan het niet meer aan, het zijn gewoon te veel verzoeken en superlikes. Ik dacht dat het normaal was om elke keer zoveel superlikes te ontvangen, tot een vriend me vertelde dat een doorsnee meisje misschien één superlike per maand krijgt. Op een gegeven moment bereikte ik het punt waarop ik geen berichten meer kon beantwoorden omdat ik alle superlikes naar rechts swipete.” Ja, das ook niet zo slim he.

Doe beter je best, dude

Uiteindelijk postte ze een bericht aan haar aanbidders waarin ze de situatie uitlegde. “Het spijt me, maar dit loopt uit de hand. Ik kan per direct niet meer op iedereen reageren. Je krijgt alleen antwoord als een berichtje echt interessant is. Ik hoop dat jullie me begrijpen.”
Dit heerlijk bescheiden bericht maakte alles alleen maar erger. Sindsdien krijgt ze nog meer verzoeken van mensen die haar de gekste dingen aanbieden. Een vliegticket naar Griekenland om een week te chillen op een dikke jacht, bijvoorbeeld. Maar dat aanbod sloeg ze dan weer af. Niet interessant genoeg?