Diva een van de nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken

schermafbeelding 2024 01 19 om 114513
De bekende realityster Diva, voorheen te zien in programma's als 'De Bachelor' en 'Echte Meisjes in de Jungle', maakt binnenkort haar debuut als presentator in een nieuw tv-programma. BNNVARA heeft aangekondigd dat Diva een van de nieuwe gezichten zal zijn van het bekende programma 'Spuiten en Slikken'.

Presentatoren Spuiten en Slikken

Groot nieuws uit de wereld van televisie: Diva Brons, samen met Ralph de Boer en Roos Haarsma, wordt de nieuwe presentator van 'Spuiten en Slikken'. Dit trio neemt het stokje over van Jurre Geluk en Emma Wortelboer, die het programma zeven jaar lang hebben geleid. Met deze frisse gezichten aan boord belooft 'Spuiten en Slikken' een nieuw tijdperk in te gaan, waarin actuele thema's rondom seks en drugs op een open en moderne manier worden besproken.

Diva

Voor Diva is deze nieuwe rol een droom die uitkomt. Ze deelde in een verklaring dat ze al vanaf haar veertiende ambities had om bij BNNVARA te werken, omdat ze zich daar kon identificeren met de openheid en authenticiteit van de zender. Nu krijgt ze de kans om samen met Roos en Ralph nieuwe werelden binnen seks en drugs te verkennen en het publiek te inspireren. Dit nieuwe avontuur belooft niet alleen leerzaam te zijn voor de kijkers, maar ook voor Diva zelf, terwijl ze deze spannende en soms uitdagende onderwerpen verkent.

Start Spuiten en Slikken

De nieuwe presentatoren zullen voor het eerst te horen zijn in 'De Spuiten en Slikken Podcast' op 23 januari. Naast de podcast zullen Roos en Ralph ook andere projecten op zich nemen. Roos zal te zien zijn in 'Klopt Da Wel Of Nie Dan', waar ze producten test op hun beloften, terwijl Ralph 'Ralph’s Blind Date' gaat presenteren, een voortzetting van 'Jurre’s Date'. In dit programma gaat hij in gesprek met mensen over uiteenlopende onderwerpen, zoals alcoholverslaving en sekszorg. Met deze nieuwe projecten en een frisse blik op de bestaande formats, staat 'Spuiten en Slikken' klaar om het publiek opnieuw te boeien en te informeren.

↡ Bekijk hier de video ↡