Experimenteren in de slaapkamer. Zo doe je dat

dainis graveris y2cof7sfemi unsplash
De zomer mag dan officieel misschien ten einde lopen, we houden het graag nog even heet tussen de lakens. Het lekkerst is natuurlijk om dat vakantiegevoel vast te houden en dat kun je het beste doen door af en toe ff wat nieuws te proberen en lekker te experimenteren. Of je nu in een relatie bent of single! It’s playtime!
Van de eerste keer via de achteringang, sexy setjes, handboeien of samen masturberen. Heb je altijd al een kinky fantasie gehad, benieuwd hoe een buttplug werkt of gewoon zin om jezelf uitgebreid te verwennen? EasyToys helpt je graag een handje op weg.

Via de achteringang

​​Seks is sowieso intiem, maar anale seks is misschien wel
next level
intiem. Fuck dat taboe, want het is hartstikke goed om af en toe even te experimenteren. Uit onderzoek van de Journal of Sexual Medicine blijkt zelfs dat vrouwen eerder en intenser klaarkomen. Hoe komt dat? Je anus zit vol zenuwuiteinden die in contact staan met je geslachtsdelen. Wist je dat prikkels in de anus bij mannen hun prostaat kan stimuleren en bij vrouwen de G-spot en A-spot? Ga het maar even proberen! De First. Backdoor (S)Experience is de ideale starterset voor iedereen die wel zin heeft in anale stimulatie maar nog geen of weinig ervaring heeft.

Ga all ‘out of the box’

Laat jij je graag verrassen? Maak het jezelf dan makkelijk en haal dan snel de EasyToys Adventskalender in huis, 24 dagen lang kun je elke dag een cadeautje verwachten. Geen geduld? Je kan de vakjes natuurlijk ook gewoon lekker in één keer allemaal open rukken. Ideaal om nieuwe tools en speeltjes te proberen die je anders zo snel niet zou kopen. Wat dacht je van soft bondage, een cockring of een sexy spel? Extra leuk, laat de box als verrassing bij je partner bezorgen.

BDSM voor extra verbinding

Zin in iets meer fifty shades of grey in je leven? Nou zet de tv maar uit en bestel deze heerlijke First. Kinky (S)experience se t. Dan heb je in een klap alles in huis om te beginnen met een beetje BDSM, ideaal als je al wat langer in een relatie zit en je het boeiend wil houden. Blinddoek je partner, experimenteer met verstelbare tepelklemmen en probeer eens iets nieuws met bondage tape en handboeien.

Let’s play together!

Experimenteren met seksstandjes en speeltjes zorgt ervoor dat je op meerdere vlakken een hoogtepunt bereikt. En het brengt je intieme relatie naar een dieper niveau. Heb je weleens samen met je geliefde een seksspeeltje getest? Nee? Dan weet je niet wat je mist. Af en toe mag je de natuur namelijk best een beetje helpen met wat technologie. Kies voor een vibrator met meer dan 10 standen of wat maak je kennis met een masturbator? Deze is speciaal ontworpen voor een intense penis massage.

Experimenteer met jezelf

Wachten op seks? Waarom zou je? Niemand kent je lichaam zo goed als jijzelf. Jij weet precies wat nodig is om dat heerlijke ontspannende gevoel van een orgasme te bereiken. Trakteer jezelf op een vibrerende cockring. Gun jezelf wat sexy-time en speel eens met de lila Satisfier pro 2 of neem een middag vrij om al het lekkers uit deze box te ontdekken. Benieuwd waarom het goed is om met jezelf te experimenteren? Dat lees je hier.
Zin om verder te spelen? Bekijk de website van EasyToys