Kijkers smullen van burenruzie in aflevering Mr. Frank Visser

schermafbeelding 2024 01 12 om 091920 2
In een recente aflevering van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' escaleerde een burenconflict tussen Selda en haar buren Mick en Anne-Gerda uit Emmen. Deze heftige confrontatie, compleet met scheldpartijen en een opmerkelijk erotisch voorstel, deed kijkers denken aan dramatische soapafleveringen.

Conflict Mr. Frank Visser

De kern van het conflict leek een schutting te zijn. Selda beweerde dat haar buren deze hadden beschadigd, terwijl Mick volhield dat de schutting simpelweg oud en verrot was. Verder irriteerde Selda zich enorm aan het lawaai van de kinderen en de muziek van de buren. Ze bekritiseerde ook de zangkwaliteiten van Anne-Gerda. De situatie werd nog gecompliceerder toen Selda een verontrustend verhaal deelde. Ze claimde dat Mick haar een erotisch voorstel had gedaan, iets wat hij en zijn vrouw sterk ontkenden.

Uitspraak Mr. Frank Visser

Uiteindelijk moest meester Frank Visser een uitspraak doen. Hij besliste dat de schutting vervangen moest worden, waarbij beide partijen moesten bijdragen aan de kosten. Over de geluidsoverlast van het zingen kon hij echter weinig doen, gezien het gehorige huis. Als oplossing legde meester Visser een contactverbod op tussen de buren, met een boete van 250 euro voor elke overtreding, tot een maximum van 10.000 euro. Hij benadrukte ook dat beide partijen de geluidsoverlast moesten beperken.

Kijkers smulden

Deze aflevering zorgde voor veel vermaak bij de kijkers. Op sociale media reageerden mensen met hilariteit en verbazing. Sommigen vonden de aflevering zo sensationeel dat het Netflix-waardig zou zijn, en vergeleken het met een aflevering van 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Het was duidelijk een aflevering die veel aandacht trok en voor gespreksstof zorgde.

↡ Bekijk hier de video ↡