Kijkers gieren om Lies uit Bed & breakfast: 'Wat een kwebbel'

scherm afbeelding 2024 04 16 om 231355
Het seizoen van Bed & Breakfast is met de uitzending van gisteravond helaas weer tot een einde gekomen, maar niet zonder een knallende afsluiting. Vooral B&B-houdster Lies maakte de tongen los bij het publiek.

Dolenthousiast

In televisieprogramma Bed & Breakfast logeren drie stellen allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars stulpje aan een grondig onderzoek. Alle drie de B&B's in de uitzending van gisteravond lagen in Friesland; zo zien we hoe stel Nico en Lies verwelkomd worden op de verbouwde boerderij uit 1924 van Anke en Chris. En Lies is hier dúidelijk dolenthousiast over. 

Vol energie

Vol energie drentelt de Friezin door het pand heen. Ieder detail dat haar opvalt wordt vergezeld van commentaar: "Ah nee, wat leuk! Moet je toch kijken. Oh dit vind ik leuk!" Ze vervolgt: "Jongens wat hebben jullie dit leuk voor elkaar! Ah jongens dit is toch niet normaal zo mooi? Sjonge jonge jonge, ik vind het niet normaal hoor jongens!" Dit alles terwijl Nico er duidelijk geen woordje tussenin weet te krijgen. 

Onder de loep

Alles wordt onder de loep genomen door Lies, van de stoelen waar je "riant op kunt gaan zitten" en het nachtlampje dat het ook nog eens gewoon doet: "Oh gutte gutte gut, nu kan je nog lezen ook vanavond"

Discussie

Uit de internetdiscussies blijkt ook dat Lies de meest opvallende verschijning was deze aflevering. Er wordt namelijk flink over de deelneemster geschreven. Het publiek is daarnaast ook verwonderd over de zwijgende Nico aan haar zij. Een kijker schrijft op X/Twitter: "Ja… is alles wat Nico te zeggen heeft. Meer valt er ook niet te zeggen met zo’n kwebbel naast je". Iemand anders schrijft: "Nu al genoeg van dat overdreven geblèr van dat oude wijf". 

Gewonnen

Voor vermakelijke televisie zorgt het in ieder geval wel. Aan het einde van de aflevering blijken Lies en Nico ook nog eens gewonnen te hebben. Daar wordt door de Friezin natuurlijk vol enthousiasme op geproost.