Sem de Coninck bevallen van haar zoontje!

schermafbeelding 2023 08 01 om 134641
De bekende influencer Sem de Coninck en haar vriend Jason Burgers hebben onlangs hun eerste kindje verwelkomd. Op 9 januari 2023 werd hun zoontje Kik geboren, een moment van grote vreugde voor het jonge gezin. Sem deelde op Instagram prachtige foto’s van de bevalling en de eerste momenten met hun pasgeboren zoon, wat veel hartverwarmende reacties opleverde.

Sem de Coninck bevallen

Sem kondigde trots de geboorte van Kik aan op Instagram. Ze plaatste enkele ontroerende foto's van de bevalling, die de liefde en het geluk van het stel voor hun nieuwe aanwinst lieten zien. "Onze lieve kleine Kik is geboren op 9 januari ?", schreef ze, terwijl ze de eerste kostbare momenten van hun gezin deelde. De beelden toonden twee overgelukkige ouders met hun schattige baby, een beeld van puur geluk.

Zwangerschap

De zwangerschap werd eerst aangekondigd in juli van het voorgaande jaar. Het paar deelde een foto met hun hondje, waarbij ze stralend de echofoto’s vasthielden. "First came love, then came you! ???", luidde de vrolijke aankondiging. Gedurende haar zwangerschap was Sem openhartig over de uitdagingen die ze ondervond. Ze deelde eerlijk haar ervaringen met ochtendmisselijkheid en andere kwalen, waardoor ze een realistisch beeld gaf van haar zwangerschapsreis.

Gender reveal Sem de Coninck

Tijdens een grootse gender reveal party onthulde het stel het geslacht van hun baby aan familie, vrienden en zichzelf. Sem postte een video van het feest, dat groots was aangekleed met kleurrijke ballonnen en schattige teddyberen. De blijdschap en opwinding waren duidelijk zichtbaar. Het bleek een jongen te zijn, en het paar ontving veel felicitaties. Nu, met de geboorte van Kik, is hun gezin compleet, en de toekomst ziet er stralend uit voor Sem, Jason en hun lieve zoontje.

↡ Bekijk hier de video ↡