Suzan en Freek dit weekend getrouwd: ''Wat een droomweekend''

schermafbeelding 2023 12 03 om 213319
Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, bekend als het muzikale duo Suzan & Freek, zijn afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Dit blije nieuws deelden ze op Instagram, waar ze hun bruiloft omschreven als 'een droomweekend'. Hun speciale dag werd gevierd met veel liefde, vriendschap en muziek.

Bruiloft

van Suzan en Freek was een aaneenschakeling van mooie momenten. Het paar beschreef het als een tijd vol liefde, heerlijk eten, emotionele speeches en dansen tot in de late uurtjes. Dit alles vond plaats in het bijzijn van hun dierbare vrienden en familie. De foto's laten zien hoe stralend Suzan eruitzag in haar witte trouwjurk met sluier, terwijl Freek een stijlvol beige pak droeg.

Jeugdliefdes

Het duo is al meer dan vijftien jaar een paar. Hun liefde begon toen Freek vanaf zijn veertiende regelmatig bij Suzan thuis kwam. Hij werd bijna als een deel van haar familie gezien. Hun verloving vond plaats in Berlijn, maar het moment van trouwen hielden ze geheim. Als artiestenduo braken ze in 2018 door en werden ze snel een van de meest geliefde acts in Nederland, met hits als "Goud", "Dromen in kleur" en "Weg van jou". Ze namen ook deel aan de gelegenheidsband The Streamers tijdens de coronaperiode, maar kozen er recent voor om zich weer op hun eigen muziek te richten. Hun gezamenlijke muzikale reis heeft hen nog dichter bij elkaar gebracht, met de muziek als bindende factor die hun relatie alleen maar heeft versterkt.

↡ Bekijk hier de video ↡