Skip to main content
SEX.

Plastic, penis, peggen: zo heb je de beste seks met een voorbinddildo

By mei 1, 2022september 22nd, 2022No Comments
peggen

Peggen of platter gezegd: een vrouw die een anus penetreert met een voorbindlul is een upcoming trend op seksgebied. Maar hoe vraag je aan je vent of hij eventjes voorover buigt en hoe zorg je ervoor dat jullie er allebéi van kunnen genieten?

Peggen

De traditionele rolverdeling tussen mannen en vrouwen begint steeds meer te vervagen en ook in de slaapkamer zien we dit terug. Vrouwen hebben de behoefte hun vent eens stevig onder handen te nemen en mannen zijn ook weleens benieuwd naar de andere kant van het spectrum. De ideale oplossing is een potje peggen. Even ter uitleg: peggen is het anaal nemen van een persoon (m/v/x) door een vrouw met een voorbind dildo. Nieuwsgierig geworden? Zo ziet dit speeltje eruit, maar lees vooral lekker verder.

G-spot

Voor sommige mannen blijft hun arie een no-go area, toch kunnen we niet ontkennen dat hun g-spot hier verstopt zit. Wanneer jij je waant door de donkere tunnels van zijn achterwerk, zul je op vijf centimeter diepte een klein bobbeltje voelen. Voel je al iets? Mooi, you did it! Je hebt zijn prostaat, ook wel p-spot, nu in je klauwtje. Door deze te stimuleren kun je de man een orgasme geven als nooit tevoren. Je kunt hem zelfs laten komen zonder zijn pik aan te raken. In kleinere stapjes de mannelijke g-spot ontdekken? Focus je eens op het gebied tussen de ster en de snikkel.

Strapless strapon

Nu zul jij jezelf wel afvragen wat een vrouw er eigenlijk aan heeft om met een plastic pik iemand te neuken. Tja, met een normale voorbindlul ervaar je buiten een flinke ego boost en een machtspositie niet écht lichamelijk genot. Daarentegen wordt bij een strapless strapon de g-spot van de vrouw wél gestimuleerd. Hierbij zit de voorbindlul niet vast aan een kinky broekje, maar zit de helft van de voorbindlul vastgeklemd tussen haar flamoes. Op deze manier worden beide g-spots gestimuleerd. Win-win situatie!

 Aan de slag

We begrijpen dat je niet tijdens het avondeten vraagt of je jouw partner eens vanachter mag nemen met een plastic piemel. Het is misschien lastig dit onderwerp subtiel aan te snijden, maar communicatie is key in een (seks)relatie. Eenmaal door de taboe heen, is het belangrijk dat het voor beide een genot is. Jullie willen natuurlijk geen blauwtje (of bruintje) lopen, dus begin met een goede anaal douche.
Eenmaal schoon en relaxt, kun je niet gelijk de voorbindsnikkel naar binnen douwen. Het is geen kwestie van “sesam open u”, jullie zullen hier dus samen voor moeten werken. Laat de anus rustig wennen met een goed potje voorspel. Begin met de tong zijn achterwerk op te warmen en laat vervolgens eerst de vingers kennismaken met zijn g-spot. Wanneer jullie denken dat de anus genoeg is opgerekt, is het tijd de plastic vriend uit het laatje te trekken. De anus heeft niet de gave om uit zichzelf nat te worden. Gratis tip: glijmiddel, glijmiddel en nog eens glijmiddel. Als vrouw voel je niet precies hoe diep je de warme grot aan het betreden bent. Belangrijk is dus dat je met elkaar blíjft communiceren. Eenmaal door de pijn (en wellicht schaamte) heen is het klaar voor het échte werk. Tover een krukje uit de kast, doe je haar in een knot en buig je vent voorover. In deze positie wordt zijn g-spot óptimaal gestimuleerd en heb jij als vrouw de controle. You go girl.

LEES OOK:
PRATEN OVER GATEN: DIT MOET JE WETEN OVER ANALE SEKS