Skip to main content
SEX.

Satisfyer-liefhebbers opgelet: dit zijn de meest hilarische reviews op het internet

By maart 23, 2022september 22nd, 2022No Comments
Satisfyer

Veel vrouwen vinden het waarschijnlijk lastig om toe te geven, maar puntje bij paaltje hebben ze bijna allemaal wel een Satisfyer in het nachtkastje liggen. En dat is niet zomaar…

Satisfyer

Hoe dit speeltje bevalt bij de gebruikers? De reviews liegen er niet om…
(Bingoboy)
‘Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m’n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. ‘Even proberen,’ zei ze. Toen ze was klaargekomen wilde ze ook nog even met de massagestaaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze ging al heel vlug weer voor de Satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax. Toen hop met wiebelende beentjes naar de keuken en hop, even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank.
P.s. Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel orgasmes gunt. Beter valentijnscadeau dan weer een suf bosje bloemen.’
(Oda)
Hebben als 65+er voor het eerst iets besteld. Moet zeggen hij werkt echt goed, bij 1e keer gebruik gelijk 3x gekomen.
(Juul)
Krijg je ook nog iets van korting als je vriend hem weg heeft gegooid omdat ik hem te vaak gebruikte?
(Devilseyes)
De zielzuiger 3000. Wat een geweldige uitvinding is dit! Je gaat wildplassen in bed. Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12. De buren klaagden over een huilende hond, maar dat was ik. Ik vraag me wel af of er een crème bestaat om mijn clitoris naar originele staat te krijgen.

Klaarkomen

(Freddy Deneuker)
Ik kon na 2 minuten al naar huis. Ik was overbodig.
Doos zat wel mooi verpakt.
(Mo reen)
Echt een toppertje, zo mijn vriend de deur uit gedaan. Wil echt niks anders meer.
(Nikkie)
Mijn eerste speeltje: de Satisfyer. Holy shit echt, dit is een van mijn beste aankopen efffeerrr! Ik heb naast mijn echtgenoot dit ding gebruikt en nog nooit zo’n orgasme gehad. Holy fuck wat lekker. 1 minpunt, ik mag hem niet meer gebruiken van mijn jaloerse echtgenoot. Dat wordt dus overdag gebruiken??
(xxxx)
Potverdikkie wat een gevoel. Alsof die ene boy, je weet wel die ene waar iedereen weleens mee naar bed is geweest, je beft op de manier waarop alleen hij dat kan.
Alle tijd: usher-nice and slow op met in de wachtrij meer van dit lekkers, standje 2 en lekker genieten.
Haast: string opzij, hoge (hoogste) stand en binnen een fractie van een seconde squirt je zo dat hele apparaat onder.
Aan de uitvinder/maker: jij bent goed bezig.
Aan twijfelende chicks: koop dit en je zult genieten. Joe.
(Suske)
Ik heb haar nog nooit zoveel zien spartelen!

Self care

Voor iedereen die nu in zijn/haar nachtkastje kijkt en zich achter de oren krabt waarom ze in godsnaam nog geen Satisfyer in de la hebben liggen: hier scoor je het geluksspeeltje. En voor iedereen die inmiddels een met grijs gevibreerde clitoris op de bank ligt en toe is aan wat afwisseling: check even deze site met mindblowing speeltjes.
Benieuwd naar hoe die zielenzuiger te werk gaat? Bekijk dan even onderstaande video.

LEES OOK:
VIJF SPANNENDE IDEEËN OM HEM GEK TE MAKEN MET VOORSPEL