Skip to main content
TRAVEL.

Speciaal voor de natuurlovers: 6x slapen in een knusse boomhut

By september 26, 2021No Comments
slapen boomhut

Helaas staat de boomhut van de foto helemaal in Bali, maar gelukkig hebben we in de Benelux ook een hele hoop leuke, knusse natuurhuisjes. Altijd al willen slapen in een boomhut? Dit is je kans. 

1. Boomhut aan de rivier – België

Op vijf meter hoogte tussen de bomen aan de rivier Ourthe in België vind je deze prachtige boomhut. De hut geeft ons knusse vibes: een houtkachel, een prachtig uitzicht en een bad binnen én eentje op het balkon. Wat wil je nog meer? Je kunt ook nog eens heerlijk slapen in deze hut, want hoewel de boomhut niet groot is (16 m²), ziet het bed er toch cosy uit.
https://www.instagram.com/p/B7I3bSYAve9/

2. Boomhut voor grote groep – Nederland

Volwassen? Nuh-uh. Bij deze boomhut voel jij je weer even helemaal kind, want Avontyr heeft een glijbaan. We repeat: een glijbaan! Dat wil toch iedereen?! Het fijne aan deze accommodatie is dat je er met een grote groep terecht kunt: tot 26 personen. Er is een ruime woonkamer met houtkachel waar je ’s avonds gezellig wijn kunt drinken en spelletjes kunt spelen, dus laat dat vriendenweekend maar beginnen!
https://www.instagram.com/p/B_w8PwLDQHi/

3. Slapen in boomhut met hottub – België

Van de muren tot de keukenkastjes en de banken: alles in deze chalet in België is van hout gemaakt. Als je op zoek bent naar een locatie waar je helemaal offline kunt zijn en tot rust kunt komen, dan is dit the place to be. Plons in de hottub op het terras of geniet van het prachtige uitzicht door de mooie, hoge ramen en laat die telefoon lekker links liggen.
https://www.instagram.com/p/CSbkZLTrbI6/

4. Luchtbel in de boom – België

Het is officieel niet echt een boomhut, maar een boombubbel klinkt misschien nog wel cooler. In deze luchtbel vind je weinig extra’s. De basisdingen zijn aanwezig zoals een bed, tafel met stoelen en een toilet, maar je hoeft geen all-inclusive resort met warm bubbelbad te verwachten. En dat is helemaal niet erg, want het feit dat je hier onder de sterrenhemel in slaap kunt vallen, is honderd maal belangrijker. Tijd om een romantisch weekendje weg te plannen met je lover.
https://www.instagram.com/p/CK14flqrQ6S/

5. Tent als boomhut – België

Tijd om je campingoutfit uit de kast te trekken, want deze boomhut is eigenlijk een boomtent. Meer dan slapen kun je niet in deze boomhut, want er is alleen een slaapplek te vinden op drie meter hoogte. Er is geen stromend water of elektriciteit aanwezig in de tent. Ga je dat overleven en ben je gek op dieren en de natuur? Dan is het zeker de moeite om hier te overnachten, want na het ontbijt krijg je een privéwandeling in het Wildpark.
https://www.instagram.com/p/CNkPovzhZ25/

6. Boomhut – Nederland

Ooit gehoord van het EO-programma De Boomhut Battle? Niet? Deze boomhut heeft de wedstrijd in ieder geval gewonnen en wij snappen wel waarom. De boomhut – zeg maar gerust boomhuis – voor vijf personen is voorzien van een modern interieur waaronder een luxe badkamer en een keuken inclusief oven (hallo, ovenkroketten!). De prachtige houten balken in alle kamers maken het helemaal af. Wij zijn fan!
https://www.instagram.com/p/BuBE9XYluLC/

LEES OOK:

PROOST! DEZE MOOIE WIJNHUIZEN IN EUROPA ZIJN EEN BEZOEKJE WAARD

Beeld: RUMAG Travel & Unsplash