Skip to main content
LIFESTYLE.

Stel je komt Justin tegen in de Appie

By oktober 5, 2016No Comments

Gisteravond was Justin Bieber, samen met zijn BFF Martin Garrix, in de Albert Heijn. Gewoon, zonder beveiliging. Hij was dus aan te spreken, aan te raken of zelfs mee te nemen. Alle drie is niet gebeurd. Vandaar dat wij voor je bedacht hebben wat je wél moet doen. Voor het geval dat je hem nog een keer spot in de Appie.

Pak gelijk die shine

Je bent 2 meter verwijdert van een wereldster. Dit moet iedereen weten. Pak zijn hand vast en maak een foto. Plaats die shit op Instagram. Bijschrift: “Baby is back in town, just doing some shopping together #lovehim

Knip een stukje haar af en pak die euro’s

Reageert hij niet positief op die foto? Dan maar Plan B. Wat overigens staat voor Plan “Bieber”. Twijfel je nog? Het is namelijk al eerder gebeurd dat een haarlokje van meneer werd verkocht. Voor een bedrag van $40,668 welteverstaan. Holy fuck man.

Doe alsof je van niets weet

Justin wie? Geen idee. Maar je weet het wel. Alle videoclips heb je al honderden keren gezien. Als hij vraagt waar de “Peanut Butter” staat, antwoord dan met “What Do You Mean?”. Vindt ‘ie vast geweldig.

Neem hem “even mee naar achter”

Zoek de kleinste vakkenvuller en hoek hem neer. Trek zijn werkkleding aan. Vraag JB of hij even wilt meelopen naar achter. Why? Cause I’m the fucking filiaalmanager bitch. Wat je daarna moet doen hoef ik je niet te vertellen. Toch?

Grab your chance

En met “Grab your chance” bedoel ik natuurlijk “Grab that dick“. Niet liegen. Je hebt die naaktfoto’s gecheckt. Het is nu of nooit. En dat in de Albert Heijn.

Merk op dat Martin Garrix er ook gewoon staat

Ohja. Daar ben je ook fan van. Van Martijn Garritsen. Vraag maar om een handtekening. Ofzo. Jeej.

 

Leave a Reply