Skip to main content
SEX.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over hoe jij bent tussen de lakens

By december 15, 2021september 22nd, 2022No Comments
sterrenbeeld

Van een maagd tot een leeuw in de slaapkamer. We weten al dat sterrenbeelden veel over ons zeggen. Maar wat kunnen ze vertellen over ons gedrag in de slaapkamer en welk sterrenbeeld spreekt jou aan?

Ram
(21 maart – 19 april)

De ram (hoe kan het ook anders) ramt er lekker dominant op los tussen de lakens. Geen poespas, gewoon neuken! Een blowjob hier en een vluggertje daar – het liefst zo vaak en zo snel mogelijk. Na de seks heeft de ram geen behoefte aan romantische knuffels. Rammen, slapen en repeat. 

Stier
(20 april – 20 mei)

Haal dat rooie beflapje maar tevoorschijn, want de stier houdt van urenlang voorspel gevolgd door de hele nacht rampetampen. De stier is van de lange en intense seks. Ook vinden ze het heerlijk om verwend te worden, dit kan door orale seks of met seksspeeltjes (hier lees je over 5 beste seksspeeltjes voor mannen).

Tweeling
(21 mei – 22 juni)

‘Heb jij het ook zo heet?’ Zeg je dirty talk, dan zeg je het sterrenbeeld tweeling. Want tweelingen zijn op het gebied van seks nogal mondig. LETTERLIJK! Want ook van wat orale bevrediging kijken ze niet op of om. Hetzelfde geldt voor het aantal verschillende standjes die zij beheren. Van cowgirl tot doggy, tweelingen houden van variatie! Gratis tip: geef een tweeling een complimentje in bed, houden ze van.

Kreeft
(22 juni – 22 juli)

Geen zin in sentimenteel ‘gezeik’? Blijf dan ver uit de buurt van een kreeft. Kreeften zijn heel gevoelig en hebben de beste seks wanneer zij een diepe en emotionele verbintenis voelen. Pas dan kan een kreeft zich (letterlijk) helemaal openstellen. Een egoïstisch persoon is een enorme afknapper voor een kreeft, jullie moeten toch echt sámen tot dat hoogtepunt komen.

Leeuw
(23 juli – 22 augustus)

De naam zegt het al, de leeuw is echt een beest in bed! Maar, voor wat hoort wat is het motto van de leeuw. Dit sterrenbeeld gaat jou niet zomaar laten komen zonder dat je er iets voor teruggeeft. Verwen je de leeuw? Dan kun je dit dubbel en dwars terug verwachten. RAWR!

Maagd
(23 augustus – 22 september)

Met hun maagdelijke reputatie verwachten mensen niet heel veel spice. En dat klopt, want echt spannend zijn ze meestal niet tussen de lakens. Geen gore en kinky seks voor hen, maar praktisch. Het liefst makkelijk in een bed en in missionaris, want waarom zo ingewikkeld doen als het ook makkelijk kan?

Weegschaal
(23 september- 22 oktober)

Zoals het sterrenbeeld het al een beetje zegt, is de weegschaal op zoek naar balans tussen de lakens. De weegschaal is een echte romanticus en meer van het geven dan het nemen. Voorbeeld: de weegschaal is van het onverwachte, schrik niet als je ineens wakker wordt gepijpt door dit sterrenbeeld.

Schorpioen
(23 oktober – 21 november)

De echte fuckboys/girls onder ons zijn de schorpioenen. Ze maken je makkelijk verliefd, maar zelf doen ze niet snel aan gevoelens. In bed zijn ze wild en hitsig, ze nemen het liefst de leiding en hebben een enorm libido. Gekke standjes of wilde plekken, met de schorpioen is het nooit saai. Ze houden van experimenteren. Dus haal die bdsm kit maar uit de kelder (hier lees je bdsm tips voor beginners)!

Boogschutter
(22 november – 21 december)

De boogschutter is van de one night stands. Geen gezeik, lekker neuken. Voor dit sterrenbeeld is vrijheid enorm belangrijk. De boogschutter is een enorme avonturier, en wil dit dan ook bij terug zien bij zijn/haar/hen partner. Een ‘saaie’ doos gaat niet werken voor de boogschutter. 

Steenbok
(22 december – 19 januari)

Kom niet aan met een blinddoek en een zweepje bij de steenbok. Geen impulsieve acties, de steenbok houdt van controle. Wil je nou heerlijk van bil gaan met een steenbok? Dan zou je toch ergens een gaatje moeten vinden. Niet in je partner, maar in de agenda bedoelen we…

Waterman
(20 januari – 18 februari)

In het dagelijks leven lijken ze misschien lief, maar in de slaapkamer zijn ze het meest kinky van allemaal. Zweepjes, latex, role play, niks vinden zij ook maar té gek! Als je het nou écht goed wil doen bij een waterman zul je tot het gaatje moeten gaan. En over welk gaatje hebben we het dan? De anus! Watermannen zijn namelijk ook dol op anale seks (hier lees je waarom vooral mannen een fascinatie voor anale seks hebben).

Vissen
(19 februari – 20 maart)

Dit sterrenbeeld heeft veel bewonderaars, het is niet moeilijk voor ze om aan hun bedpartners te komen. Vissen zijn onderdanig en vinden het heerlijk als iemand hen die hoeken van de kamer laat zien. Geen verlegen gedoe, de vissen moeten aangepakt worden!
Welke sterrenbeelden herken jij?

 

LEES OOK:
DEZE ONGEMAKKELIJKE SITUATIES TIJDENS DE SEKS HEB JE LIEVER NIET