Skip to main content
LIFESTYLE.

Om deze reden moet je dit jaar naar Toppers In Concert

By november 15, 2022No Comments
Toppers In Concert

Zeg je feest, dag zeg je natuurlijk De Toppers In Concert. Dat is drie dagen lang de Arena op zijn kop met gasten als Maradonie, Mart Hoogkamer en Mike Pieterson.

Maar dat is echt niet alles, ook 80’s hero Haddaway met ‘What is Love’ is van de partij. Reden genoeg toch?

Toppers In Concert

Voor wie even een geheugensteuntje nodig heeft: De Toppers is sinds 2005 een Nederlandse supergroep die tegenwoordig bestaat uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. De groep geeft ieder jaar een reeks stadionconcerten. En met succes, want de Toppers zijn met hun meer dan 50 uitverkochte shows de langstlopende concertreeks van Europa.

Het repertoire van De Toppers In Concert bestaat voornamelijk uit een mix van covers en eigen materiaal. Neem bijvoorbeeld het concert van 9 jaar geleden, waar Najib Amhali als Aladin meedeed aan de Jordanse Madley.

HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’

Net als voorgaande jaren is kledingstress ook dit jaar niet nodig, want de gastheren hebben zoals altijd goed over het thema nagedacht. Het thema voor Toppers in Concert 2022 is namelijk HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. Maar let op, de dresscode voor de HAPPY TOGETHER EDITION is FLOWER POWER PURPLE gecombineerd met de typerende felle bloemenkleuren.

Ga jij dit jaar ook? Maak dan een foto van je outfit, gebruik #toppersinconcert2022, tag RUMAG en wie weet verschijn jij wel op onze socials!

LEES OOK:
ZITTEN JIJ EN JE DATE WEL OP EEN LIJN?

Leave a Reply