Channah Koerten kwam op een hele bijzondere manier achter haar zwangerschap

schermafbeelding 2023 10 01 om 113940
Channah Koerten, bekend van reality-tv, heeft onlangs aangekondigd dat ze in verwachting is van haar derde kindje. Samen met haar partner Nordin Besling, een FunX-dj, deelde ze het blije nieuws over de zwangerschap die in april verwacht wordt. In een recente aflevering van Realitea deelt Channah een uniek verhaal over hoe ze ontdekte dat ze zwanger was.

Zwangerschap Channah Koerten

Channah voelt zich momenteel uitstekend tijdens haar zwangerschap en bevindt zich duidelijk op een roze wolk samen met Nordin. Hoewel ze in het begin van de zwangerschap te kampen had met misselijkheid en zich niet goed voelde, is dat nu gelukkig voorbij. Ze vertelt in Realitea dat ze na een periode van herstel het nieuws over haar zwangerschap met iedereen wilde delen. Het paar deelt hun geluk en blijdschap graag met de buitenwereld.

Zoontje Channah Koerten

Het was Channah's zoontje uit een eerdere relatie met Quentin, die haar vertelde dat ze zwanger was. Hij sprak herhaaldelijk over een baby in haar buik, waardoor Channah uiteindelijk besloot om een zwangerschapstest te doen. Hoewel de test aanvankelijk negatief was, bleek hij enkele weken later toch gelijk te hebben. Channah merkt op dat haar zoontje vaker dergelijke intuïties heeft gehad, wat dit een extra bijzondere ontdekking maakt.

Channah en Nordin

Channah en Nordin zijn nu ongeveer een jaar samen en wonen ook samen. Voor Nordin, die er altijd van gedroomd heeft om jong vader te worden, is de zwangerschap een vervulling van een droom. Channah beschrijft in de video hoe enthousiast en blij Nordin is met het nieuws. Hun relatie en het gezamenlijke avontuur van het ouderschap brengen hen dichter bij elkaar.
Het nieuws van Channah Koerten's zwangerschap en de manier waarop ze dit ontdekte, is een hartverwarmend verhaal dat veel aandacht trekt. Samen met Nordin kijkt ze uit naar de komst van hun kind en deelt ze deze vreugdevolle ervaring met haar volgers.

↡ Bekijk hier de video ↡