Skip to main content
LIFESTYLE.SEX.

Vliegensvlug: dit zijn de ideale plekken voor een vluggertje

By januari 4, 2022september 22nd, 2022No Comments
vluggertje

Rollebollen, seksen, soppen of wippen: hoe je de daad ook noemt – een vluggertje op zijn tijd is een genot waarvoor je de beentjes wel spreidt.
Snel en geil met je broek nog op half op je enkels… Het is misschien niet de meest romantische manier van rampetampen, maar het kan wel heel ‘bevredigend’ zijn. Grote vraag blijft, waar kan je nou het beste een vluggertje hebben? Daar hebben wij een antwoord op!

Vluggertje

Bed
In bed? Ja, het is bij uitstek de meest comfortabele plek om even snel wat stoom af te blazen met elkaar. Liggen, ketsen en afdouchen en door. Ideaal voor de thuiswerkers onder ons tussen twee calls of het ophalen en wegbrengen van de kinderen door, nietwaar?
En voor de echte sportievelingen onder ons: probeer het eens tijdens een call in de tijd “dat je even een koffie gaat halen.”
Keuken
Tja, misschien een wat ongelukkig idee als je moeder diezelfde avond nog aan die tafel haar pastaatje naar binnenwerk. Maar een goede beurt op de keukentafel of tegen het fornuis doet wonderen. Er zijn tal van standjes mogelijk én als je de afzuigkap op standje 4 zet hebben omstanders niets in de gaten. Let wel: bij standje 4 is het wel lastig om te horen of er iemand aankomt…. Oja en let bij het fornuis op het vuur, anders sta je letterlijk in vuur en vlam.
Hoewel een beetje exhibitionisme bij kan dragen aan de spanning, lijkt ons het favoriete spreekwoord van grootmoeder wel op zijn plaats: Rits open? Gordijnen dicht.
Auto
Met je bips tegen de claxon: het zal de meesten van jullie bekend voorkomen. Maar mocht je dit nog nooit hebben gedaan is het absoluut aan te raden. Mits een geen Smart hebt… Zoek wel even rustig plekje uit om eventuele pottenkijkers te voorkomen.
Denk er trouwens wel aan om de auto op de handrem te zetten. Want een airbag die midden in zijn zak ontploft is wel een dompertje zeg maar.
Sportschool
De sportscholen zijn weer open en dat betekent: quickie! Niks erotischer dan bezwete, glimmende, gespierde lichamen – toch? De sportschool is dan ook de uitgelezen plek om even flink van bil te gaan (met een personal trainer) in de sauna of het douchehokje. Echt in een wilde mood? Tover ergens een yogamatje vandaan en gaan met die banaan.
Trappenhuis of lift
Ben je een bewoner van een flat of mag je eindelijk weer af en toe naar kantoor en heb je daar heel toevallig een hitsige collega? TOP. Een trap of lift is namelijk ideaal voor een vluggertje. Oke, je kan misschien niet helemaal los gaan met standjes – maar daar zijn vluggertjes toch al niet echt geschikt voor. Het idee dat je letterlijk ‘vlug’ moet zijn is het het proberen meer dan waard.
Bonus: de meeste trappenhuizen zijn niet voorzien van een camera. Dit voorkomt dan weer een hoop pijnlijk genante sinterklaasgedichten aan het eind van het jaar.

LEES OOK:
STOMENDE DOUCHESEKS ZONDER UITGLIJDEN DOE JE ZO