Skip to main content
LIFESTYLE.

Wanneer hij jouw appje op blauwe vinkjes laat staan

By april 3, 2017No Comments

Het is avond en je stuurt je boyfriend een appje met de vraag hoe zijn dag was. Gewoon heel onschuldig, misschien zet je er nog zo’n leuk emoji-hartje achter. Fucking cute. De vinkjes achter je bericht worden blauw en je weet: na ongeveer 2,5 seconde verschijnt bovenin de tekst “Aan het typen” . Maar na 2,5 seconden staat er nog steeds alleen “Online”. Reden voor paniek. Lees hier wat je moet doen.

1. Blijf rustig en check al zijn sociale kanalen

Blijf ademen. Ook op dit zware moment. Zijn laatste snap was van drie uur geleden. Zijn Facebook gebruikt hij amper en is dus ook niet heel erg behulpzaam. Dan zijn Instagram. Wie heeft hij geliked? Een foto van ene Jennifer. Fucking Jennifer. Mevrouw doet aan korfbal en houdt wel van een “drankje en een dansje”. Brand in de hel, jij vieze ho, samen met je kutkorfbal. Beetje mijn man afpakken hé?! Ik krijg jou nog wel.

2. Vraag rond in elk groepsgeprek

Meiden, hebben jullie iets gehoord over ene Jennifer? Mijn BF heeft namelijk net een foto van hem geliked en hij reageert niet op mijn app” stuur je in elk mogelijk groepsgesprek. Want inderdaad, in plaats van de vraag direct aan je mannetje te stellen, kan je het beter aan je vriendinnen vragen. Twee vriendinnen hebben wel wat gehoord, maar hebben beide verschillende verhalen. De één zegt dat ze hen vandaag samen zag en de ander zegt dat Jennifer volgens haar zijn ex is. Shit.

3. Stuur je vriendje nog meer berichten

“Hey schat, waarom reageer je niet?? Ik zie toch dat je het gelezen hebt?” stuur je boos. Maar opnieuw geen reactie. Dit keer worden de vinkjes niet eens blauw, maar blijven ze angstig grijs. Ook zie je hij al een heel uur niet meer online is geweest. “Wie probeer jij nu voor de gek te houden? Ik kom er wel achter, wees maar niet bang!!” “En wie de fuck is Jennifer eigenlijk?” stuur je woedend. Geen reactie.

3. Plan de begrafenis van Jennifer

De dag is aangebroken. De bitch moet neer. En hard ook. Je hebt wat speurwerk gedaan op haar Instagram en weet precies op welke dagen en hoe laat zij van school naar huis rijdt. Hoe ga je het doen? Een autobom? Een hitman inhuren? Allemaal mogelijk. Misschien doe je het wel helemaal zelf. Je ziet de situatie al voor je. Terwijl je Jennifer naar de grond werkt schreeuw je: “Was dit het waard?! Wil je echt zo eindigen?!”. Ondertussen heeft jouw o zo (on)trouwe hubby nog steeds geen appje terug gestuurd.

4. Je boyfriend reageert

Maar dan: “Aan het typen“. Hier komt het hoor. Meneer mag wel met een hele goede reden komen. En met een bos van 1000 rode rozen. “Hey mop, sorry dat ik je niet appte. Was bij een korfbaltraining van m’n nichtje kijken en dacht dat vind jij toch boring.” Oei, checkmate. Sta je dan met je bek vol tanden en 13 boze appjes zonder enige reden. Misschien de volgende keer maar even WAT MINDER OVERDRIJVEN OVER DE REACTIETIJD VAN MENSEN OP WHATSAPP.